CakeDays Eindhoven | Veel gestelde vragen
CakeDays
exclusieve taarten voor heerlijke momenten


Veel gestelde vragen aan CakeDays.

klik op de vraag voor het antwoord.


Vragen over de leveringen.

Wij werken altijd volgens de hygiëne voorschriften van Horeca Nederland.
Daarbij desinfecteren we de werkruimte en onze handen zeer regelmatig en werken met handschoenen die we regelmatig vervangen.

 • Voor en na levering desinfecteren we onze handen.
 • Vanwege de corona crisis houden we een 1.5 meter marge aan tijdens afhalen of bezorgen. We vragen u dat ook te doen.
 • Als u de taart bij ons afhaalt, plaatsen wij het gebak in uw auto.(U blijft daarbij op een veilige afstand).
 • Bij een bezorging plaatsen we de taart of ander klein gebak op een daarvoor meegenomen tafeltje voor de deur. U kan het bestelde product zelf van het tafeltje oppakken.
 • Vanwege de corona crisis hebben we een nieuwe categorie "klein gebak | mini taarten" op onze website. Deze is in de plaats gekomen van de oude categorie "luxe cupcakes". De cupcakes vind je hier natuurlijk ook nog.

 • Tijdelijk maken we alle taarten die op de website staan ook in mini formaat van 6 tot 8 personen. De prijs is op aanvraag via whatsapp: 0633135519

  Postcode regio Eindhoven 6 euro.
  GRATIS bij een besteding boven de 115,- Euro.

  Overige Postcode regio's in Brabant 9,95 bezorgkosten.
  4,95 euro bij een besteding boven de 115,- euro

  We leveren in principe tot ongeveer 50 kilometer vanaf ons adres.
  Neem even contact op als je verder dan 50 kilometer van Eindhoven woont.
  Dan kunnen we overleggen over de mogelijkheden zijn.

  Nee, CakeDays heeft (nog) geen fysieke winkel. Wij verkopen alleen taarten en cupcakes en aanverwante producten op bestelling via internet en werken vanuit huis. Het adres om de taart op afspraak af te halen is Jan Sluytersweg 28 te Eindhoven.

  Nee, wij kunnen niet garanderen dat alles 100% noten en allergie vrij is.

  Ja we bezorgen taarten in Eindhoven en omstreken en soms verder. Voor grote taarten en bruidstaarten rijden we verder.

  Ja, alleen is dat afhankelijk van de soort taart of we de bestelling kunnen maken. We rekenen hier wel een klein extra bedrag voor, we moeten immers onze planning veranderen en e.v.t. extra inspanningen leveren. Neem s.v.p. contact op bij spoed opdrachten.

  Op de website van CakeDays kunt u betalen met Ideal of Paypal via Mollie.

  Ja, dat is mogelijk. Neem even contact op via whatsapp als u dit wenst.

  Op onze facturen staat de btw. Op de website ziet u de prijs incl. 9% btw.

  Wij maken taarten vanaf 10 tot 12 personen en cupcakes vanaf 12 stuks

  Natuurlijk kan het gebeuren dat er onverhoopt iets anders tussen komt. Dat kan tot 3 dagen vooraf, maar bij voorkeur eerder. Eventuele gemaakte kosten worden in rekening gebracht. Het overige of gehele geldbedrag wordt terug gestort op uw rekening.

  Voor zover wij kunnen traceren zijn de producten die wij gebruiken halal.


  Vragen over producten.

  Bij ons bestaat botercreme uit echte roomboter, gepasteuriseerde eiwit en suiker. Dit wordt opgeklopt met een aantal ingredienten voor de unieke smaak.

  Voor een biscuit heb je suiker, eieren en bloem nodig. Het wordt zonder boter bereid. Deze biscuits bestaan in verschillende soorten en smaken. Als biscuit vers en goed gebakken is, is het erg zacht en luchtig.

  Zwitserse room is slagroom, suiker met een vleugje speciale bakkersroom. CakeDays maakt dit niet overheersend zoet, hierdoor blijven alle andere smaken van de taart in balans.

  Wij hebben 3 basis vullingen inbegrepen in de prijs. Dat zijn kersen-, aardbeien,- en bosvruchten confiture. Alle andere smaken zijn tegen een meerprijs te verkrijgen. Bij elke taart kunt u de vulling opties aangeven en ziet u precies wat de meerprijs hier voor is.

  Zoals op de foto's is aangegeven, zo wordt de taart gemaakt. Echter zijn er bij bepaalde taarten wel verschillende opties mogelijk om aan te passen.

  Ja, op sommige taarten gebruiken wij echte bloemen ter decoratie. De steeltjes van de bloemen rollen we in met speciale tape, zodat het e.v.t. in de taart gestoken kan worden.

  Suikerbloemen zijn gemaakt van gumpaste, echter is het een niet eetbare decoratie.

  Een dripcake is een taart waarbij er chocolade ganache over de rand wordt gegoten. We kunnen de drips in veschillende kleuren maken, waaronder ook goud en zilver.

  De meeste taarten hebben 2 volle lagen zwitserse room en een goede laag jam vulling. Bij chocolade mousse smaken vullen we 2 lagen chocolade en 1 laag Zwitserse room. Ook als er vers fruit bij gekozen wordt. Kies je voor een mooie stapeltaart, dan is bovenstaande uiteraard per taart laag. Bij een extra hoge taart, doen we er een laag Zitserse room bij. Alle taarten worden in elk geval goed gevuld.